söndag 4 januari 2009

Brideshead Revisited

Middag hos mamma med serien de jour; Brideshead Revisited. Så äckligt bra att jag blir alldeles trött. Miniserien från 1981 alltså, filmen har jag inte sett ännu. Först serien, sen boken sen filmen kanske. Det blir litet jobbigt när nya skådespelare ska göra vad andra gjort så bra, kan någon annan än Anthony Andrews verkligen spela Sebastian Flyte? Eller någon annan än Jeremy Irons spela Charles Ryder för den delen.

Hur som, nu ska jag sova. Hepp.

2 kommentarer:

  1. Läste din kommentar hos Tant Malin om triggers-mat. Det där du sa om pasta är en av mina hemligheter! När jag var liten hatade jag kött och åt bara kolhydreter (mackor, gröt, pasta m ketchup, ris, potatis i alla former etc). När jag äter med folk och "går på diet" så låter jag bli vid matbordet, men kan sätta i mig en stor skål kall pasta när de andra sover och då är det suuuper gott. Men de få gånger jag har "tillåtlig" mig själv och typ "nu har jag tränat hårt, nu kan jag äta pasta utan dåligt samvete" så är det inte ens gott!! Men så fort kolhydrater blir förbjudet, så känns det väldigt lockande igen! :S

    SvaraRadera
  2. Svar: Haha, eller hur :D! Äntligen en person med bra musiksmak!

    Roligt att just du kommenterar föresten, satt och läste din blogg igårkväll och funderade starkt på att kommentera, du skriver väldigt duktigt.

    SvaraRadera